Mie

Kuvia, muistoja elämästä ja elämää varten.

Punatukkainen ja silmälasipäinen nainen, jonka käsissä on kamera. Hänen etualalla on valokuvausvälineistöä, kuten objektiiveja ja kamera sekä kirjallisuutta.

Olen Maarit Ignatius, joensuulainen luonto- ja lifestyle-kuvaaja sekä valokuvausyrittäjä (FM, valokuvaaja (AT), medianomi (AMK)), opettaja ja opinto-ohjaaja. Olen kuvannut aina. Ruuhkavuosina kuvaus oli toki toissijaisessa asemassa, mutta nyttemmin sille on järjestynyt paremmin aikaa.

Kamera on väline, jolla (kuvan kerrallaan) sieppaan unohtumattomia hetkiä. Ne sitten taltioin muistoiksi elämästä sekä elämää varten. Kehitän itseäni valokuvaajana koko ajan ja haluni oppii lisää valokuvauksesta sekä kuvankäsittelystä on loputonta.

Kuvaan luontoa, ulkoilmaa ja henkilöitä (arkea ja juhlaa) sekä tuotteita ja tiloja muodossa jos toisessa. Rakastan kaapata muistoja ja tilanteita monenlaisista kohteista. Tuotan omaa kuva- ja tekstisisältöä kuvaamistani aiheista, kohteista, paikoista henkilökohtaisella otteella, valinnoilla ja mieltymyksillä ja sometileilleni.

Kuvaan kuvitus-, promo- ja yrityskuvia sekä kuvareportaaseja myös sinun aiheista. Sinun sisällöntuotannon tarpeisiin. Miltä kuulostaa vaikkapa päiväsi dokumentointi kuvin. Opastan sinut mobiilikuvauksen ja -muokkauksen saloihin, jos sellaiseen tarvetta ilmenee. Abstrakti- ja artkuvistani saat kuvatiedostoja/printtejä (valmiita kuvatuotteita) seinien koristeiksi ja kattomisen iloksi.

Olen pitänyt pari yhteisvalokuvanäyttelyä ja voittanut muutaman kuvakilpailun vuosien saatossa.

Anna palautetta ja/tai ota yhteyttä! Kerro toiveesi ja tarpeesi, tiedustele lisää.
Tehdään yhdessä kuvia, muistoja Sinun elämästä ja elämää varten!

🖤 IG-Henkilö… 🖤 IG-Luonto, retkeily… 🖤 IG-Mobiilikuvausta 🖤